Photobucket
powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΟΙΟ ΚΑΘΑΡΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!

                                                                                   
Η ελαφάρα μας μετά από πολλά χρόνια είναι καθαρή και γεμάτη υγεία από τα χρέη του παρελθόντος!
Η ομάδα μας έπειτα από μια μακρόχρονη και αρρωστημένη κατάσταση που είχε περιέλθει από κακοδιαχείριση των οικονομικών της από τους εκάστοτε προέδρους της βρήκε το κουράγιο να πάρει την απόφαση μαζί με τον ερασιτέχνη της να πέσει κατηγορία και να γίνει μια νέα προσπάθεια από ανθρώπους σοβαρούς και με κύρος στον Ροδιακό λαό!
Είμαστε βέβαιοι πως η πολυπόθητη λύση του διοικιτικού θα βρεθεί έστω και τώρα...που μέχρι και αυτή τη στιγμή κάποιοι (κύριοι) κάνουν το παν στο να μην ορθοποδήσει η ΡΟΔΟΣ!!!
Για το λόγο αυτό ο Μ.Βλάχος μας απέστειλε σήμερα μια ανακοίνωση που μας λέει τα αυτονόητα και που το συμπέρασμα της είναι να: ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΤΙΔΙΟΙ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΝΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΗ ΡΟΔΟ ΜΑΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΩΣ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΗ!!!



Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ , ώστε το Αθλητικό Σωματείο με την επωνυμία Α.Σ.ΡΟΔΟΣ να συνεχίσει να υπάρχει [είτε το θέλουν ορισμένοι είτε όχι δεν θα σβήσει] , με νέα συνάντηση στα γραφεία αυτού , την Τρίτη 6-09-2011 και ώρα 21.00 μμ. Διαβεβαιώνω ,ως φίλαθλος , ως μέλος της διοικούσας επιτροπής επί δύο μήνες και ως νομικός , τον Φίλαθλο της ομάδας μας ότι η προσπάθεια αυτή είναι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ από πρόσωπα και πράγματα που απαξίωσαν στο άμεσο παρελθόν την προσπάθεια μας και νομικά επουδενί δεν συνδέεται με οφειλές και υποχρεώσεις της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης εταιρείας , η οποία πλέον ΔΕΝ υφίσταται , δεδομένου πως ο ΑΣ ΡΟΔΟΣ έχει διαφορετικό ΑΦΜ , είναι καταχωρήμενος στα βιβλία μη κερδοσκοπικών σωματείων του Πρωτοδικείου Ρόδου ενώ η ΠΑΕ ήταν καταχωρημένη στα βιβλία εταιρειών [άρα έχουμε δύο διαφορετικά νομικά πρόσωπα ]. Φίλαθλε της Ρόδου , Βετεράνοι ποδοσφαιριστές και επιχειρηματίες , ελάτε κοντά στην νέα [από πρόσωπα και καταστάσεις ] προσπάθεια μας , αγνοώντας ανυπόστατες φήμες ανθρώπων που θέλουν να σβήσουν από τον Ποδοσφαιρικό χάρτη την ομάδα μας.Υ.Σ. Εντός των προσεχών ημερών θα δοθεί συνέντευξη τύπου , όπου , αναλυτικά θα προβάλλουμε τον σχεδιασμό μας και θα προβούμε σε απολογισμό του έργου της Διοικούσας Επιτροπής.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου