Photobucket
powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΑΛΙ_Ο ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ...

                                                                        

Τέρμα οι διακοπές και η Ρόδος αρχίζει να μπαίνει σιγά σιγά στο κλίμα της Δ εθνικής κατηγορίας από αύριο Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου!
Αναλυτικά παρακάτω η ανακοίνωση που έβγαλε ο Α.Σ. Ρόδος:




Ο Α.Σ ΡΟΔΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της προετοιμασίας της ανδρικής ομάδας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2011-12. Θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο Ρόδου το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου και ώρα 4μ.μ. Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου θ΄ ανακοινωθεί προσεχώς!

2 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημερα Ελαφαρες !!!

    Ειμαι χαρουμενος που τελικα υπαρχουμε σαν ομαδα και δεν με νοιαζει (..αλλα με καιει..) οτι πεζουμε στην Δ Εθνικη...

    Το ποιος φταιει, ολοι το ξερουμε, αλλα τωρα πια αυτος ειναι θεμα της εφοριας, του φπα και των προσφυγων, επομενως του ευχωμαστε κακα ξεμπερδεματα γιατι οπως λεει και η λαικη παροιμια "οπως εστρωσες θα κοιμηθεις" και συμπληρωνω...ονειρα με εφιαλτες να εχεις.

    ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΩΡΑ εχει η ομαδα μας.

    Ακομα δεν εχει ξεκαθαριστει το ροστερ της ομαδας (με πειραξε που ο Γ. Καντοιμηρης δεν κατεληξε σε εμας αλλα στου Καλλιθενους), ομως εχουμε και αλλα Ροδιτικα ταλεντα για να φτιαξουμε ομαδα ανταγωνιστικη, και οπως ενα πουλακι μου ειπε "κοντα ειναι και ο Γενναρης".

    ΑΣ Ροδος, ετσι μας λενε και ειμαστε περηφανοι που εχουμε το Ελαφι συμβολο. Οποιος, οποιοι πιστοι ακολουθητε.

    Δεν δυσκολευομαι να κανω αισιοδοξα ονειρα. Ο Ορφανιδης το 2003 μας οδηγησε στην Γ Εθνικη και ευχομαι να το ξανακανει.

    Αυτο που εμεις σαν φιλαθλοι πρεπει να κανουμε ειναι να τραβηξουμε και αλλους στο γηπεδο.

    Αιτιολογιες γι αυτο υπαρχουν, μια απο αυτες ειναι οι ηρωικοι παραγοντες της ομαδας οπως ο Ψελλας, Βλαχος, Παπαοικονομου (παικτουρα στα νιατα του), Παπαβασιλειου και ο Διακογεωργιου που αθορυβα! (για προσωπικους του λογους)βοηθα την ομαδα, η λεσχη των φιλων που καλει τα μελη να πληρωνουν μονο 20 ευρω μηνιαιως, και αλλοι (κρυφοι) επιχηρηματιες.

    Μια αλλη αιτιολογια ειναι οι κατα το πλειστον Ροδιτες παικτες, (ποιοι δεν ειναι Ροδιτες;)που προσελκυουν ολους του τοπικιστες φιλαθλους της νησου Ροδου. Το γραφω ετσι γιατι μεχρι και Διαγοριτες ειναι ενθουσιασμενοι με αυτο το γεγονος (πληθωρα Ροδιτων παικτων) και ως υγειεις φιλαθλοι (οι περισσοτεροι απο αυτους) θα ερχοντε να βλεπουν την Ροδιτικη Ροδο.

    Τωρα ο φιλος μου Ροδος 4 θα μου πει, "αυτα λεμε καθε χρονο...."

    Και ομως φιλε υπαρχει διαφορα.

    Η διαφορα ειναι οτι κανεις παραγοντας δεν θα πει την μεγαλυτερη μαλακια που ειπε ενας ακατανομαστος ..."σε οποιον αρεσω αλλιως υπαρχει και ο ορφεας ροδου και η αναγεννηση ροδου" (λες και ηταν του παππου του η ομαδα). Αυτοι οι σημερινοι παραγοντες λενε Ροδος και κολουν τα χειλη τους και μοιραζοντε την αγαπη τους για την ομαδα με ολους μας.

    Επιπλεον η Κακια Σκαλα, ξεπερασε ολα τα εμποδια και τις τρικλοποδιες που οι "προηγουμενοι κομπαρσοι" ειχαν στησει, περασε και ειναι ποιο δυνατη απο ποτε.

    ΜΙΑ ευχη μονο κανω. Να μην υπαρξουν εσωστροφιες στους νυν και αν υπαρξουν προβληματα να τα λυνουν με γνωμονα το συμφερον της ομαδας.

    Γι αυτο λοιπον , ενας για ολους και ολοι για την Ροδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή