Photobucket
powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΡΩΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΘΕΤΙΚΟΝ!!!

                                                                            

Καλές εντυπώσεις στο πρώτο της φιλικό η Ρόδος.Νίκησε 3-5 τον Ηρακλή στα Μαριτσά.

Στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού, η Ρόδος ήτανε καλύτερη σε όλο το διάστημα , είχε περισσότερη κατοχή της μπάλας και αρκετές ευκαιρίες για γκόλ με τον Ηρακλή να αντέχει αμυντικά και να καλύπτει τα νώτα του Κοσμά μέχρι την στιγμή του γκόλ των «ελαφιών».Η ποιότητα των Φράγκου, Πελέκη και Σκαρλάτου βοήθησε ούτως ώστε να δημιουργηθούν ρήγματα στην άμυνα του Ηρακλή ειδικά για το γκόλ με το οποίο προηγήθηκε η ομάδα της Ρόδου.Στο δεύτερο μέρος ο Ηρακλής κατάφερε να ισοφαρίσει νωρίς, στην συνέχεια η Ρόδος ανέβασε απόδοση και πέτυχε άλλα 4 γκόλ. Ο Ηρακλής είχε λίγες ευκαιρίες τις οποίες αξιοποίησε και μετουσιώσε σε γκόλ ούτως ώστε να μειώσει σε 3-4.Η Ρόδος ανέβαζε στροφές σταδιακά και 3 λεπτά μετά το τρίτο γκόλ των γηπεδούχων πέτυχε το 5° της γκόλ με τον Σκαρλάτο.Αξίζει να πούμε πως οι δύο προπονητές χρησιμοποίησαν πολλά νεαρά παιδιά.Είδανε σε τι κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες και βγάλανε αρκετά και χρήσιμα συμπεράσματα κυριώς για την ανασταλτική τους λειτουργία, η οποία δεν ήταν και στα φόρτε της σήμερα, και απο τις δύο πλευρές.Το πρώτο δείγμα των «ελαφιών» είναι καλό αν και είναι πολύ νωρίς για να πούμε οτιδήποτε.Υπάρχει διάθεση και μαχητικότητα και γενικά δείχνει μια ομάδα η οποία θέλει να πετύχει στο Περιφερειακό πρωτάθλημα.Ο Ηρακλής απο την άλλη δείχνει να είναι και αυτός σε πολύ καλή κατάσταση και να μπορεί να κάνει την ζημιά σε αρκετές ομάδες του τοπικού πρωταθλήματος, ειδικά αν η τριπλέτα των Βασιλώττου, Χειμωνέττου και Καρίκη βρεθεί στην καλή της μέρα.

Η σύνθεση της Ρόδου αναλυτικά:
Ρόδος(Σάββας Ορφανίδης):Παπαδόπουλος Β. , Πελέκης, Γκινής, Πατούχος, Ορφανίδης, Παπαδόπουλος Φ. , Καντιμοίρης, Φράγκος, Θαμνόπουλος, Σκαρλάτος, Δανάς
Αγωνίστηκαν και οι εξής:Καταπόδης, Καρπαθάκης, Σότα, Κιλασίν, Τόππος, Νίκανδρος, Ριζόπουλος, Γιωργάς, Μάντσε

Γκολ και φάσεις:

10′ Ατομική ενέργεια του Φράγκου, έκανε το σούτ αλλά απέκρουσε ενστικτωδώς ο Κοσμάς.
20′ Σέντρα απο φάουλ του Δανά, κεφαλιά του Σκαρλάτου μόλις άουτ.
37′ Ο Πατούχος έκανε την βαθιά μπαλιά στον Φράγκο, ο Φράγκος μπήκε μέσα στην περιοχή σούταρε διαγώνια και έκανε το 0-1.
50′ Ατομική προσπάθεια του Χειμωνέττου ο οποίος με σούτ έκανε το 1-1.
54′ Ο Πελέκης έβγαλε κάθετη στον Φράγκο, αυτός έκανε το διαγώνιο σούτ και έγραψε το 1-2.
65′ Σούτ του Πελέκη απο μακριά, απέκρουσε ο Κοσμάς με τα χέρια.
66′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πελέκη στα δίχτυα του Κοσμά για το 1-3.
67′ Στην αντεπίθεση η Ρόδος με τον Φράγκο να βγάζει εκτός εστίας τον Κοσμά που ακολούθησε την φάση, πάσαρε στον Πελέκη που με ψηλοκρεμαστό πλασέ έκανε το 1-4.
70′ Ο Μακρής πήρε την μπάλα απο τον χώρο του κέντρου, έκανε την κούρσα και με δυνατό σούτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τόππου για το 2-4.
72′ Μπαλιά του Σάρλη στον Χειμωνέττο ο οποίος ανατράπηκε απο τον Κιλασίν μέσα στην μεγάλη περιοχή.Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο  Χατζηκωσταντής και έκανε το 3-4.
75′ O Σκαρλάτος απο θέση τετ-α-τετ με σούτ πετυχαίνει το 3-5.

πηγή:www.xxsports.gr
                     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου